Suomiautomaatin upea tervetulopaketti

Suomiautomaatin upea tervetulopaketti

Suomiautomaatilla pelaaja on aina yhtälön tärkein elementti. Me pidämme sinusta niin paljon, että annamme sinulle bonuksia kolmelle ensimmäiselle talletuksellesi. Yhteensä voit napata 450€ bonusrahaa. Nämä bonukset on jaettu siis kolmelle ensimmäiselle talletuksellesi.

Ensimmäinen talletus: Kasvata talletustasi 100% jopa 100€ asti. Me vastaamme talletukseesi samalla mitalla ja näin sinulla on siis tuplasti pelattavaa rahaa! 

Toinen talletus: Ensimmäinen harjoituskierros on pelattu ja pankissa on mahdollisesti mukava uusi pesämuna. On toisen talletuksen sekä toisen maukkaan bonuksen aika. Lisäämme toiseen talletukseesi 50% ekstraa 150€ asti.

Kolmas talletus: Kolmannella kierroksella panokset vaan kovenevat. Sinua varten on leivottu 25% talletusbonus, joka nostaa talletuksesi arvoa maksimissaan jopa 200€.

Säännöt ja Ehdot

 • Bonukset tulee kierrättää 40 kertaa ennen kuin voit nostaa ne.
 • Tämä tarjous on voimassa Suomessa.
 • Vain bonusrahalla pelatut pelit lasketaan mukaan varojen kierrätysvaatimukseen. Oikealla rahalla pelatut pelit eivät vaikuta kierrätysvaatimuksen täyttämiseen. 
 • Suurin sallittu panos bonusrahalla pelattaessa (kunnes kierrätysvaatimukset on täytetty) on €5 per pyöräytys ja €0.5 per voittolinja. Voit panostaa vain alle 25% saldostasi yksittäisellä pelikierroksella täyttäessäsi kierrätysvaatimuksia. Pelaajat, jotka ylittävät tämän rajan, voivat menettää bonuksensa sekä mahdolliset voittonsa, jotka liittyvät bonukseen.
 • Tervetuliaisbonukset ja niillä voitetut voitot/varat menetetään 14 päivän jälkeen jos kierrätysvaatimuksia ei ole noudatettu. Yleiset säännöt ja ehdot pätevät.
10 ilmaiskierrosta päivässä

10 ilmaiskierrosta päivässä

Suomiautomaatti vannoo luotettavuuden nimiin. Siksi me haluamme antaa sinulle 40 ilmaiskierrosta täysin ilman talletusta, jotta voit testata sivuamme heti tilin avattuasi. Luo tili täyttämällä henkilötietosi ja aktivoi tili klikkaamalla sähköpostiisi lähetettyä linkkiä. Kun olet tehnyt tämän, voit avata Aloha! Cluster Pays-slotin ja löydät 10 ilmaiskierrosta valmiina pelattavaksi. Saat ilmaiskierroksia myös Golden Fish Tank, Vikings Go Wild ja Mega Fortune-slotteihin.

 
Mitä sinun pitää tehdä?
 
 1. Rekisteröi Suomiautomaatti tili ja aktivoi se klikkaamalla siihen tarkoitettua linkkiä sähköpostissasi
 2. Kirjaudu sisään uudelle tilillesi ja astu sisään kasinollemme
 3. Avaa Aloha! Cluster Pays ja aloita pelaaminen - meidän piikkiimme
* Ole hyvä ja huomaa, että sinun pitää mahdollisesti kirjautua ulos ja takaisin sisään tilillesi, jotta ilmaiskierroksesi aktivoituvat.
 
Saat 10 ilmaiskierrosta päivässä neljänä peräkkäisenä päivänä.
 
Päivä 1 - Aloha! Cluster Pays
Päivä 2 - Golden Fish Tank
Päivä 3 - Vikings Go Wild
Päivä 4 - Mega Fortune
 
Ilmaiskierrokset ovat voimassa 24 tuntia sen jälkeen, kun ne on ladattu tilillesi. 
 
Onnea matkaan!
 

Säännöt ja Ehdot

 • Rekisteröi tili ja saat ilmaiskierroksia Aloha! Cluster Pays, Golden Fish Tank, Vikings Go Wild ja Mega Fortune-slotteihin.
 • Tämä tarjous on voimassa Suomessa.
 • Voitot ilmaiskierroksista tulee kierrättää 50 kertaa ennen kuin voit nostaa ne.
 • Vain bonusrahalla pelatut pelit lasketaan mukaan varojen kierrätysvaatimukseen. Oikealla rahalla pelatut pelit eivät vaikuta kierrätysvaatimuksen täyttämiseen. 
 • Ilmaiskierroksilla voitetut voitot/varat menetetään 24 tunnin jälkeen jos kierrätysvaatimuksia ei ole noudatettu. Yleiset säännöt ja ehdot pätevät.
Sähköposti

Tämä kenttä on pakollinen

Tämä kenttä on pakollinen

Sinun on syötettävä sähköpostiosoite

Tämä kenttä on pakollinen

Tämä kenttä on pakollinen

Puhelin
Yleinen

0800 917 317

Kansainvälinen

+356 2276 6796

Live Chat